რეკლამა Presa.ge-ზე,
სპეციალური ფასები: 599 877 900
31 ოქ­ტომ­ბ­რის ას­ტ­რო­ლო­გი­უ­რი პროგ­ნო­ზი
მან­ქა­ნა რო­მელ­შიც იუს­ტი­ცი­ის სა­მი­ნის­ტ­როს თა­ნამ­შ­რო­მელ­ბი ის­ხ­დ­ნენ წყალ­სა­ცავ­ში ჩა­ვარ­და-­სა­მაშ­ვე­ლო ოპე­რა­ცი­ის დრა­მა­ტუ­ლი კად­რე­ბი
კომ­პა­ნია ,,ზე­და­ზენ­მა“ ,,წარ­მა­ტე­ბუ­ლი ქა­ლი პო­დი­უმ­ზე“-ს ფო­ტო­სე­სი­ას უმას­პინ­ძ­ლა
"მარ­ნე­უ­ლის სა­სურ­სა­თო ქარ­ხა­ნი­სა“ და "წყა­ლი მარ­გე­ბე­ლის" პრო­დუქ­ცია სი­ჩუ­ა­ნის პრო­ვინ­ცი­ა­ში გა­მარ­თულ გა­მო­ფე­ნა­ზე
ყველა სიახლე
 კალენდარი
ორშ სამშ ოთხ ხუთ პარ შაბ კვ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
ამინდი
ასფურცელა ქადა

12:33 19.01.2011

მასალა ცომისათვის:
კარაქი - 100 გრამი
პურის ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქადის გულისათვის:
კარაქი - 100 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
პურის ფქვილი - 3 სუფრის კოვზი

წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცომი, მერე კარგად გავაბრტყელოთ, წავუსვათ ზედ კარგად აზელილი კარაქი, დავკეცოთ ოთხად და მოვათავსოთ მაცივარში 10-15 წუთი. შემდეგ ისევ გავაბრტყელოთ, დავკეცოთ ოთხად და ისევ შევდგათ მაცივარში 10-15 წუთით. ბოლოს გავჭრათ 2-3 ნაწილად, კარგად გავაბრტყელოთ, დავყაროთ ქადის გული, დავახვიოთ, მივცეთ მილისმაგვარი ფორმა, შემდეგ მოვახვიოთ მრგვალად, დავალაგოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად.

ქადის გულის მომზადება: გაცრილი პურის ფქვილი ტაფაზე დავყაროთ, მოვშუშოთ, მივუმატოთ კარაქი ან ერბო და კიდევ ვშუშოთ, ბოლოს ავურიოთ შიგ შაქრის ფხვნილი.

ბეჭდვა  
კომენტარები:
2011-01-19 19:48:06
გემრიელი იქნება

2011-01-19 22:35:43
ეს კარგი რეცეპტია, მაგრამ სურათი არ არის შესაბამისი. თუმცა მე პირველი არა ვარ ვინც ასეთ შენიშვნას გამოთქვამს. მე მგონი უკეთესი იქნება თუ არ დადებთ საერთოდ სურათს, თუკი არ გაქვთ შესაბამისი. რაღაც კურიოზული სიტუაციააა. საწყენად არ ვამბობ. ამის გამოსწორება შეიძლება.

მზარეული2011-01-20 03:40:14
აუ მაგარი სქადა იქნება ეს :):):)

2011-01-20 13:31:05
შესჭამდა ეხლა კაციი

2011-01-20 13:39:03
მადლობა, კარგი რეცეპტია. ფოტოც ბუნებრივია და არა ხელოვნური;

2011-01-21 05:16:43
უბრალოდ აქ მოცემული სურატები არის საშუალება თქბენი ფანტაზიისათვის შეგიძლიათ მისცეთ ასეთი ფორმაც.ვინც აცხობს ნამცხვარს ის მიხვდება რაც უნდა გაკეთოს.

2011-01-21 05:20:55
მე კი მგონია,რომ სურათზე სომხური ქადაა და არა ასფურცელა ქადა....

ფისო2011-01-22 21:45:35
რეალური რეცეპტები დადეთ რააა, უპრო მეტი გულშემატკივარი გეოლებათ

ეგზეკუტორი2011-01-24 04:32:00
2011-01-21 05:20:55
მე კი მგონია,რომ სურათზე სომხური ქადაა და არა ასფურცელა ქადა....


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


ერევნიდან უყურებ და იმიტომ,შვილო.

სამზარეუ.ლო2011-02-21 12:10:06
გამარჯობათ, არ მეგონა ოფიციალურ საიტს დასჭირდებოდა ჩემი ბლოგის დახმარება, ძაან გთხოვთ შემდეგში ნუ აკოპირებთ რეცეპტებს, ამაზრზენია.... თქვეი რამე დაგემატათ მაინც, ის ნაგსხვავდება რომ მე ჩემს ფოტოებს ვაგდებ თქვენ კი არ ვიცი კიდევ რომელ საიტს სტუმრობთ და უკოპირებთ სურათებს.... და კიდევ ერთი რაღაც, ეს ასფურცელა ქადიშ ფოტო ვერ იქნება, მართლაც რომ სომხური ქადის ფოტოსურატი უფროა ვიდრე ასფურცელა ქადის, ასე რომ შემდგომში გაითვალისწინეთ ძალიან გთხოვთ

სამზარეუ.ლო2011-02-21 12:12:57
samzareulo.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

სამზარეუ.ლო2011-02-21 12:14:31
samzareulo.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

ამ გვერდიდან არი დაკოპირებული ეს რეცეპტი, და თუ ვისმეს აინტერესებს სინამდვილეში ასფურცელა ქადა როგორ გამოიყურება შეგიძლიათ დახედOთ, პირადათ ჩემი გამომცხვარია და გადაღებულიც

სამზარეულო2011-02-22 11:08:45
მასეთი თავმდაბალი ხართ? კარგით რა, რატომ მაშინ სტატისტიკაში თქენგანს აკკაუნტიდან სტუმრობაა ნაჩვენები, ამასაც ვიგონებ? მე თუ მასეთი მომგონებელი ვარ დავამატებდი კიდევ რამდენიმე სიტყვებს თუ მართლა თქვენგან დამიკოპირებია, მე კი არ მენანება, უბრალოდ ხომ შეიძლება ჩვენ ჩვენი აზრი გაგვაჩნდეს არა? და ის რომ მე არ გამიკოპირებია ეს ფაქტია შეგიძლიათ დახედოთ დროს ჩემი დაბეჭვდის და თქვენი დაბეჭვდის მგონი ნათელია ყველაფერი. თქვენს ადგილას მე უბრალოდ ან სურათს შევცლიდი ან რაიმე ახალ სიტყვებს დავამატებდი კლონი რომ არ იყოთ.... თორე გადააკოპირეთ მე კი არ მენანება :D, თქვენი გამომცხვარი რომ ყოფილიყო .... ნუ..... კარგით მგონი საკმარისად ითქვა, ხო და კიდევ ერთი მადლობა რომ არ შლით კომენტარებს, თორე მე მეგონა ძაან მშიშარი იქნებოდით, სინამდვილეში კი მიპასუხეთ, გმადლობთ

სამზარეულო2011-02-22 11:18:15
gurmange.narod.ru/GEO/Georgian/Geo-asfurcela_kada. htm

აქაც არის იგივე დაწერილი, კონტაკტები კი არ უწერიათ, იქ ვერ მივუწერ იმიტო რო ეს ჩემნაირი ბლოგია, ანუ სახალხო გვერდებს ქმნიან, ჩემთან კი თუ გაგიჩნდათ რაიმე კითხვა მკითხვეთ და აუცილებლად გაგცემთ პასუხს, მე პირადათ ვარ კონდიტერი ანუ მცხობელი, ბლოგის დაწერა გადავწყვიტე, ვიფიქრე ქართულად არც თუ ისე ბევრი რეცეპტია დაწერილი, და თუ ერთმანეთისგან არ მოვიპარავთ რეცეპტებს უფრო სასიამოვნო იქნება, მაგრამ ვერ მოგატყვილებთ ეხლაც მსიამოვნებს რომ ერთი ადამიანი მაინც თუ მსტუმრობს და კითხულობს ჩემს ნაწერს ესეიგი ტყუილად არ დამიწერია, რატომ განახეთ ეს ბმული, უბრალოდ მე მინდა დაგარწმუნოთ რომ სტატისტიკაში მაჩვენა, და არ ვიტყუები!!! ამის საფუძველი არ მაქვს!!! შეილება ჩემი ბლოგი არც ისეთი პოპულარულია, მაგრამ ამას დრო უნდა, და იმედია მოკლე ხანში ხალხს დააინტერესებს ის რასაც ვწერ, მესტუმრეთ კიდევ, დიდი მადლობა

გიო2011-04-15 23:27:45
ძაან მაგარია!!!

2012-02-01 01:53:46
მიიყვარს დზაააან

ელენე ლოლ2012-02-01 02:01:45
როგორ მიყვარსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსსს

2012-02-01 11:18:17
ნამცხვრის რეცეპტი უცენზუროა? რატომ არ ბეჭდავთ.

2012-02-01 23:27:04
ხომ ვერ დამეხმარებიტ. რეცეპტების დადება მინდა და როგორ დავდოოოო?

მარინა2012-02-02 06:46:25
სურატზე სომხური ქადაა და მეც ერევნიდან ყურება არ დამცამოტ:)
აშშდან, კონეცტიკუტის შტატიდან "ვიყურები":D

მაიკო2012-02-02 08:03:44
სომხური ქადა სხვანაირია რეცეპტს რომ დაწერ სურათი შეუსაბამე მაინც.

ნინო2012-02-02 14:41:58
martlac ugemrielesia es qada.

ნინო2012-02-02 14:43:42
სხვა ნამცხვარიც შემოგვთავაზეთ

ნიაკო2012-02-02 18:02:52
სომხური ქადის ცომი მაწონით იზილება..ისე კარგია,მივესალმები ასეთ თებემს..კიდევ შემოგვთავაზეთ ასეთი არართული და სახელდახელოდ გასაკეთებელი ტკბილეულობები

მანანა2012-02-03 21:30:08
სურათი ნამდვილად სომხური ქადის არის, მაგრამ რეცეპტი ასფურცელასიააააააა

მარი2012-02-05 15:52:06
ხალხო რა მნიშვნელობა აქვს სურათს , მთავარი გემოა , გამოაცხვეტ და ნახავთ

ნინკა2012-02-05 19:15:44
რათ უნდა ამდენი გარჩევა ფორმას?!
თუ დაახვევ,ზუსტად ასეთი გამოდის ქადა და არა ისეთი როგორიც ქ.სამზარეულოს ბლოგზე უდევს!პრინციპში როგორ ფორმასაც გინდა მისცემ,მაგრამ ესე დახვეული თითქოს უფრო ლამაზიცაა და გემრიელიც:)

ინგა2012-02-05 19:41:18
როგორ ვედზებდი გუსჰინ ქადის რეცეპტს, დიდი მადლობა, გაიხარე, სურატიც ნამდვილია.

ნინო2012-02-05 20:41:12
სურათი რეცეპტს არ ემთხვევა. ისე გემრიელ ქადას გავს.

შოკო ნ.2012-02-06 07:35:49
მარტალია სურათზე სომხური ქადებია, მაგრამ მე გამოვაცხვე ამ რეცეპტით და ესე დავჩერი კიდევაც და გემრიელებია ძალიან!!!!

ქეტევანი2012-02-08 15:44:24
მაგარია მეც მიკვარს და უნდა გამოვაცხო

ქეთევანი2012-02-08 15:45:15
მაგარია მეც მიყვარს და უნდა გამოვაცხო

ნანა2012-02-11 18:37:33
სომხური ქადის რეცეპტს შემოგთავაზებთ 1კვერცხი 1 ქილა მაწონი 2 მარგარინი 1კგ ფქვილი 1ჩკ სოდა 1ვანილი ფქვილი და მარგარინი ერთმანეთში შევაზილოთ ისე რომ რომ ფქვილი მივიგთ ერთად მოვაგროვოთ მაგიდაზე შუა გული გავწიოთ ჩავახალოტ 1 კვერცხი და მაცონი სოდა აურიოთ დანით შუა გული ავკეპოთ დანით სანამ არ მივიხებთ მასას ადუ ცომს ფქვილი მოვაყაროთ და ცომი გავყოთ 2 ნაცილად ცალკე მომზადებული გული 0,5 მარგარინი ან ერბო 4 სადილის კოვზი დავახაროტ 1,5 ჭიქა შაქარი 2 სად.კ თაფლი 1ჭ ნიგოზი გატარებული ვანილი და ფქბილი იმდენი რომ იყოს ფზვიერი დავამატოთ ქიშმიში და კვერცხის გატქვეფილი ცილა ეს ხველაპერი აყრიეთ დამასა მიხებული გაბრტყელებულ ცომს მოპაყარეთ გადაახვიეთრულეტივით და დაჭერით ფიგურული დანით ან საჭრელით წაუსვით გათქვეპილი ცილა და გახურებულ გუმელში გამოაცხვეთ

2012-02-17 01:27:44
უფ რა ხანია ქარტული ქადა არ მიჭამია და საერთოდ ქართული ტკბილეული....მინდააააა ქადაზე ვგიჟდები ისე მიყვარსსსს....

თიკო2012-02-18 11:15:50
ამის გაკეთება კარგად ვიცოდი,ძაან კარგი გამომდის,მაგრამ აგაგრც მახსოვს ბოლოს როდის გავაკეტე

ნინკა2012-02-18 11:41:09
მე გავაკეტებ ეხა დგეს და დავაგემოვნებ ისე ვიცოდი აქამდეც უნდა გამეკეტებინა და ეხა აქ გამეცჰიტა მტავარია გემრიელი გამოვიდეს რა მნიოსჰვნელობა აქ რომელია

ირმა2012-02-18 11:48:12
რა ამბიციაა რა ამბავია ხალხნო ასე ყველაფერზე ამდენი აგრესია როგორ შეიძლება

მარინა2012-02-18 15:58:14
აქ-გა გვეკლდა ოპოზიცია.

მარინა.2012-02-18 15:59:50
ისეტი მარტივი ქადაა ანუ იოლად გამოსაცხობი,რომ მადლობის მეტი რა გვატქმის.მადლობტ.

მერი2012-02-19 09:44:10
ზალიან გემრიელი ქადაა და ტან ადვილი გამოსაცხობი...სურატისგან რეცეპტი ნამდვილად არ განსხვავდება უბრალოდ ზევიდან გადაუსვიტ ატკვეპილი კვერცხი...გატენდება და გამოვაცხობ ...გეპატიჯებიტ...გმადლობტ რომ გამახსენეტ მარტლა ზალიან გემრიელია ...

ნატა2012-02-19 23:37:17
ძალიან გთხოვთ მომაწოდეთ ნაპალეონის რეცეპტი,აი ამოსული რომ არის ფენა. ძალიან გთხოვთ რააა. მადლობა.

2012-02-23 12:22:19
მეტი თქვენ რა გითხარით, ეს ქადა ასე არ ცხებოდეს!!!!!!!! რატომ აბოლებთ ხალხს

როსი2012-02-25 02:19:46
MADLOB:))))))))))))))))))))))))))))

ანა2012-02-26 21:23:59
გეთანხმებით

2012-03-10 12:10:04
რა პრეტენზია გაქვტ სომხურ ქადაზე.მე ვტვლი რომ ის ქადებში ყველაზე გემრიელია.გიჭამიატ? უმაგრესია

2012-03-10 12:10:59
ქარტული ქადა კი სულ სხვანაირია.ასე რომ ქადის აზრზე არავინ არ ხარტ

ეთერი2012-03-12 12:44:48
ნახეთ რა სადაო საქმე.

2012-07-03 09:35:33
და კიდევ ერთი, ასფურცელა ქადა კეთდება ფენოვანი ცომით, ფენოვანი ცომი კი,მარგარინით, ამის დამწერს არც კი გამოუცხვია არასოდეს არაფერი:)))))) დამერწმუნეთ ამ რეცეპტით ვერ მიიღებთ ასფურცელა ქადას.....

დაამატე კომენტარი (მაქსიმუმ 2000 სიმბოლო) |

სახელი (მაქს. 20 სიმბოლო)

ელ–ფოსტა (არ გამოქვეყნდება)



ტოპ ათეული
1. თბილისში მგზავრებმა ავტობუსიდან შავკანიანი ახალგაზრდა გადმოაგდეს
2. გამაოგნებელი სანახაობა, რომელიც გრენლანდიაში გადაიღეს (ვიდეო)
3. როგორ დავიკლოთ კვირაში 3 კგ დიეტის გარეშე
4. მართვის მოწმობის აღების მსურველთათვის ცვლილებებია
5. გაერო: ებოლა კონტროლს აღარ ექვემდებარება - ვირუსით კვირაში 10 000 ადამიანის სიკვდილს პროგნოზირებენ
6. უმშვენიერესი გოგონას მიერ შესრულებული სიმღერა, რომელიც მალე ჰიტი გახდება
7. ნაყენი, რომელიც მთელი ზამთრის მანძილზე უნდა მიიღოთ სურდოს თავიდან ასაცილებლად
8. სწრაფად გასაკეთებელი უგემრიელესი ტორტი, არაჟნის ჰაეროვანი კრემით
9. ”პატრული პატრული!... სვანი ვარ დედას მოგი...ავ” - ჩხუბი ვარკეთილში (ვიდეო)
10. უნიკალური რეცეპტი - გათავისუფლდით სახსრების ტკივილისგან
ბლოგები
ცუ­ნა­მი, იაპო­ნე­ლე­ბი, ქარ­თ­ვე­ლე­ბი და სო­ლი­და­რო­ბა
რეკლამა საიტზე
ტელ.: (+995 32) 2-000-247, 595 58-18-18
599 877-901, 599 877-908
 
2014-10-30
visitor 35 983
visit 45 653
page 73 777
2014-10-31
  5 079
  5 412
  8 220