რეკლამა Presa.ge-ზე,
სპეციალური ფასები: 599 877 900
კო­დუ­ა: პა­ტარ­კა­ციშ­ვი­ლის სურ­ვი­ლი იყო უნ­და მომ­კ­ვ­და­რი­ყო ოთ­ხი ადა­მი­ა­ნი , მათ შო­რის გო­გა ხა­ინ­დ­რა­ვა
“წიგ­ნი ყვე­ლა სო­ფელს” – მას­შ­ტა­ბუ­რი სა­გან­მა­ნათ­ლებ­ლო პრო­ექ­ტი და­იწ­ყო!
30 ივ­ლი­სი­დან 5 აგ­ვის­ტომ­დე „მო­ნო პი­ე­სე­ბის ფეს­ტი­ვა­ლი“ გა­ი­მარ­თე­ბა
ლე­ვან ყი­ფი­ა­ნი: ის, რაც მოხ­და გუ­შინ არის ამაზ­რ­ზე­ნი და ვაი გულ­შე­მატ­კივ­რო­ბა
ყველა სიახლე
 კალენდარი
ორშ სამშ ოთხ ხუთ პარ შაბ კვ
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ამინდი
  თბილისი19°-33°
  ქუთაისი24°-38°
  ბათუმი24°-33°
სუპ–ხარჩო

14:32 14.02.2011
[presa.ge]

მასალა: ღორის ხორცი – 0,5 კგ, სტაფილო – 1 ცალი, ხახვი – 1 ცალი, ტომატ პასტა – 2 სუფრის კოვზი, ბრინჯი – სამი სუფრის კოვზი, მარილი, პილპილი, აჯიკა, სუნელები და მწვანილი – გემოვნებით

 

ტაფა დავდგათ ძლიერ ცეცხლზე და დავასხათ ზეთი. მოვათავსოთ ღორის ხორცის ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და ორივე მხრიდან შევწვათ შეოქროსფერებამდე. კუბიკებად დავჭრათ ხახვი და სტაფილო. ქვაბით დავდგათ წყალი, ავადუღოთ, ჩავყაროთ ხორცი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე. ვიდრე ხორცი იხარშება, მოვხრაკოთ სტაფილო და ხახვი ტაფაზე, ზეთში. დავამატოთ ტომატ–პასტა და გავაგრძელოთ შუშვა. გადმოვდგათ ქვაბი და ცოტა ხორცის ბულიონი დავამატოთ ხახვს და სტაფილოს ტაფაშივე და ავადუღოთ. ბულიონში ჩავყაროთ მარილი. წინასწარ წვრილად დავჭრათ მწვანილი. ხორცი მზად რომ იქნება, ამოვიღოთ ბულიონიდან და მოვხარშოთ ბრინჯი. ჩავუმატოთ სტაფილოს, ხახვის და ტომატ–პასტას ნარევი, ხორცი, აჯიკა, ბოლოს კი მწვანილი.
ბეჭდვა  
კომენტარები:
Monatrebuli2011-02-14 16:25:49
სად ჭამეთ ღორის ხორცის ხარჩო?! სამოცი წლის ვარ და პირველად გავიგე!

ტატა2011-02-14 17:57:24
ისე დაგიმშვენდათ ცხვირი, სუპ ხარჩოს სტაფილო არ უნდოდეს და სუნელები,ღორის ხორცით ახალი გამოგონებაა?

2011-02-14 21:03:28
ისე მალე სააღდგომო მარხვა იწყება და სამარხო კერძებს თუ შემოგვთავაზებთ მადლობელი ვიქნები......

2011-02-15 13:41:08
ამ სისულელეს ვინ წერს ეს რეცეპტი არ არის სწორი

ჯონდი2011-02-15 13:42:28
წინა კომენტარის ავტორს ვენაცვალე, ეს რეცეპტი კი არა ........ ა

ნიკა2011-02-15 16:42:13
მაგარია

ჯიჯი2011-02-15 19:10:21
მაგარი თუა რომ გააკეთებ მერე მიხვდები. მე წაკითხვაც მყოფნის გასარკვევად სულელური რეცეპტი როა.

გურმანი2011-02-16 13:22:49
ხარჩოს უნდა ხბოს ხორციიიიიი, ვაი ასეთ რეცეპტებს

ალიბე2011-02-18 00:45:33
ავტორს აჭამეთ ეს სუპ-ხარჩო, ავტორს

მია2011-02-28 22:08:42
სუპი ტუა ხარჰო როგორრრგააააა სულელური რამეა სულელურიიიი

ნონა2011-03-01 16:10:02
ნეტა თვითონ თუ აკვს გაკეთებული ან სულაც ნაჭამი?სადღაც ამოიკითხა ალბად!ისე მაგარი ვიღაცა,როცა არიცი რატომ წერ?!

ბებია მყავდა პოვარი2011-03-02 17:49:54
ნაღდი ხარჩო კეთდება მჭლე ღორის ხორცითაც, და ძაან მაგარია
ნუ პრაფესორობთ!
სუპ ხარჩო არა ოღონდ ხარჩო

მია2011-03-02 18:25:24
ეტკობა ბებიის სკოლა გაქ გავლილი ტავად ხარ პროფესორი

2012-02-13 01:35:18
ღორის ხორცის წვნიანი? პირველად მესმის... დიდა დიდა:) ავტორს თუ აქვს გასინჯული?

დაამატე კომენტარი (მაქსიმუმ 2000 სიმბოლო) |

სახელი (მაქს. 20 სიმბოლო)

ელ–ფოსტა (არ გამოქვეყნდება)



ტოპ ათეული
1. მკვლელობა, მკვლელობის მცდელობა, დაჭრა და ნარკოტიკები - მარგველაშვილის ოჯახის ისტორია
2. უბედურ შემთხვევამდე რამდენიმე წუთით ადრე – ეკა კერესელიძე, თეზო ჯაფარიძე და 6 წლის გიორგი
3. სასწრაფოდ: სააკაშვილის განცხადება და პირველი კომენტარი
4. 4 საცხოვრებელი სახლი მიწაში ჩაიმარხა (ვიდეო)
5. შესაფერისი ასაკი ქორწინებისთვის ზოდიაქოს ნიშნის მიხედვით
6. მეცნიერები ქალებს ყოველდღიურად ლუდის დალევას ურჩევენ
7. კვერცხის დიეტა, რომლითაც 10-20 კილოგრამს დაიკლებთ
8. როგორ გადაარჩინა მძღოლმა სიკვდილს 24 მგზავრი (ვიდეო)
9. ფსიქოლოგიური ხრიკები - როგორ გავიმარჯვოთ კამათში
10. მოვლილი ქალის სამი საიდუმლო
ბლოგები
წე­რი­ლი ჭორ­ვი­ლი­დან: იცი შენ, გლა­ხა რჩე­ვას არ მოგ­ცემ მე, შე­ნი კარ­გი­და­კე­თი­ლი მინ­და...
რეკლამა საიტზე
ტელ.: (+995 32) 2-000-247, 595 58-18-18
599 877-901, 599 877-908
 
2014-08-01
visitor 70 221
visit 101 341
page 166 942
2014-08-02
  7 993
  8 809
  14 151