რეკლამა Presa.ge-ზე,
სპეციალური ფასები: 599 877 900
რა მოხ­და “რუს­თა­ვი 2-ში“ - გი­ნე­ბა და გა­ურ­კ­ვევ­ლო­ბა „სხვა შუა დღის“ პირ­და­პირ ეთერ­ში
ზო­დი­ა­ქოს ნიშ­ნე­ბი და სიყ­ვა­რუ­ლი-­რ­ჩე­ვა მი­ხე­ილ ცა­გა­რე­ლის­გან..
ურ­თი­ერ­თ­გა­გე­ბის მე­მო­რან­დუ­მი მიკ­რო და მცი­რე ბიზ­ნე­სის ხელ­შეწ­ყო­ბის­თ­ვის
Vivus.ge გლდა­ნი პლა­ზას მეტ­რო­მარ­ტ­ში
ყველა სიახლე
 კალენდარი
ორშ სამშ ოთხ ხუთ პარ შაბ კვ
2324252627281
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
ამინდი
სუპ–ხარჩო

14:32 14.02.2011
[presa.ge]

მასალა: ღორის ხორცი – 0,5 კგ, სტაფილო – 1 ცალი, ხახვი – 1 ცალი, ტომატ პასტა – 2 სუფრის კოვზი, ბრინჯი – სამი სუფრის კოვზი, მარილი, პილპილი, აჯიკა, სუნელები და მწვანილი – გემოვნებით

 

ტაფა დავდგათ ძლიერ ცეცხლზე და დავასხათ ზეთი. მოვათავსოთ ღორის ხორცის ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და ორივე მხრიდან შევწვათ შეოქროსფერებამდე. კუბიკებად დავჭრათ ხახვი და სტაფილო. ქვაბით დავდგათ წყალი, ავადუღოთ, ჩავყაროთ ხორცი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე. ვიდრე ხორცი იხარშება, მოვხრაკოთ სტაფილო და ხახვი ტაფაზე, ზეთში. დავამატოთ ტომატ–პასტა და გავაგრძელოთ შუშვა. გადმოვდგათ ქვაბი და ცოტა ხორცის ბულიონი დავამატოთ ხახვს და სტაფილოს ტაფაშივე და ავადუღოთ. ბულიონში ჩავყაროთ მარილი. წინასწარ წვრილად დავჭრათ მწვანილი. ხორცი მზად რომ იქნება, ამოვიღოთ ბულიონიდან და მოვხარშოთ ბრინჯი. ჩავუმატოთ სტაფილოს, ხახვის და ტომატ–პასტას ნარევი, ხორცი, აჯიკა, ბოლოს კი მწვანილი.
ბეჭდვა  
კომენტარები:
Monatrebuli2011-02-14 16:25:49
სად ჭამეთ ღორის ხორცის ხარჩო?! სამოცი წლის ვარ და პირველად გავიგე!

ტატა2011-02-14 17:57:24
ისე დაგიმშვენდათ ცხვირი, სუპ ხარჩოს სტაფილო არ უნდოდეს და სუნელები,ღორის ხორცით ახალი გამოგონებაა?

2011-02-14 21:03:28
ისე მალე სააღდგომო მარხვა იწყება და სამარხო კერძებს თუ შემოგვთავაზებთ მადლობელი ვიქნები......

2011-02-15 13:41:08
ამ სისულელეს ვინ წერს ეს რეცეპტი არ არის სწორი

ჯონდი2011-02-15 13:42:28
წინა კომენტარის ავტორს ვენაცვალე, ეს რეცეპტი კი არა ........ ა

ნიკა2011-02-15 16:42:13
მაგარია

ჯიჯი2011-02-15 19:10:21
მაგარი თუა რომ გააკეთებ მერე მიხვდები. მე წაკითხვაც მყოფნის გასარკვევად სულელური რეცეპტი როა.

გურმანი2011-02-16 13:22:49
ხარჩოს უნდა ხბოს ხორციიიიიი, ვაი ასეთ რეცეპტებს

ალიბე2011-02-18 00:45:33
ავტორს აჭამეთ ეს სუპ-ხარჩო, ავტორს

მია2011-02-28 22:08:42
სუპი ტუა ხარჰო როგორრრგააააა სულელური რამეა სულელურიიიი

ნონა2011-03-01 16:10:02
ნეტა თვითონ თუ აკვს გაკეთებული ან სულაც ნაჭამი?სადღაც ამოიკითხა ალბად!ისე მაგარი ვიღაცა,როცა არიცი რატომ წერ?!

ბებია მყავდა პოვარი2011-03-02 17:49:54
ნაღდი ხარჩო კეთდება მჭლე ღორის ხორცითაც, და ძაან მაგარია
ნუ პრაფესორობთ!
სუპ ხარჩო არა ოღონდ ხარჩო

მია2011-03-02 18:25:24
ეტკობა ბებიის სკოლა გაქ გავლილი ტავად ხარ პროფესორი

2012-02-13 01:35:18
ღორის ხორცის წვნიანი? პირველად მესმის... დიდა დიდა:) ავტორს თუ აქვს გასინჯული?

დაამატე კომენტარი (მაქსიმუმ 2000 სიმბოლო) |

სახელი (მაქს. 20 სიმბოლო)

ელ–ფოსტა (არ გამოქვეყნდება)



ტოპ ათეული
1. სოფელი სადაც ყველაზე დიდმკერდიანი ქალები ცხოვრობენ (13 ფოტო)
2. ივანიშვილსა და კალაძეს საქართველოდან ქონება გააქვთ?
3. "სვეტიცხოვლის თავზე, ღამის 4 საათზე, ამოუცნობი ხომალდი დაფრინდა"...
4. შემოგრჩათ საბჭოთა მონეტები? არ გადაყაროთ, ისინი სიმდიდრეს მოგიტანენ!
5. იდეალური ხაჭაპურის რეცეპტი
6. აკროშკას დიეტა - 7 დღეში მინუს 5 კგ
7. უძველესი მეთოდები მამაკაცის ასოს გასადიდებლად
8. ცნობილ დიეტოლოგ ნატა გაგუას 11 ოქროს რჩევა
9. სენსაცია: მეცნიერებმა ტუტანხამონის „დე-ენ-ემის“ შესწავლისას აღმოაჩინეს, რომ ის ქართველია
10. ერთკვირიანი დიეტა ენდოკრინოლოგის რჩევით
ბლოგები
დრო­ის მა­ხი­ნა (მოგ­ზა­უ­რო­ბა მო­მა­ვალ­ში)
რეკლამა საიტზე
ტელ.: (+995 32) 2-000-247, 595 58-18-18
599 877-901, 599 877-908
 
2014-11-17
visitor 40 561
visit 51 697
page 81 366
2014-11-18
  6 321
  6 769
  10 011