რეკლამა Presa.ge-ზე,
სპეციალური ფასები: 599 877 900
და­ჩი დარ­ჩი­ას მკვლე­ლო­ბა­ში ბრალ­დე­ბუ­ლი დარ­ბაზ­ში მყოფ პი­რებს სპე­ცი­ა­ლუ­რი ჟეს­ტით და­ემ­შ­ვი­დო­ბა
,,თქვე­ნი და­ქა­ლო­ბა­ღა მაკ­ლ­და" - მერ­სი და ანა მარ­გ­ვე­ლაშ­ვი­ლი და­ქა­ლე­ბი არი­ან?
სამ­ხედ­რო პო­ლი­ცი­ის დე­პარ­ტა­მენ­ტის ახა­ლი ხელ­მ­ძ­ღ­ვა­ნე­ლი ჰყავს
„ნუ ინ­ძ­რე­ვი, ქარ­თ­ვე­ლო­ბას მარ­თ­მევ!“
ყველა სიახლე
 კალენდარი
ორშ სამშ ოთხ ხუთ პარ შაბ კვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
ამინდი
  თბილისი21°-30°
  ქუთაისი19°-32°
  ბათუმი22°-29°
სუპ–ხარჩო

14:32 14.02.2011
[presa.ge]

მასალა: ღორის ხორცი – 0,5 კგ, სტაფილო – 1 ცალი, ხახვი – 1 ცალი, ტომატ პასტა – 2 სუფრის კოვზი, ბრინჯი – სამი სუფრის კოვზი, მარილი, პილპილი, აჯიკა, სუნელები და მწვანილი – გემოვნებით

 

ტაფა დავდგათ ძლიერ ცეცხლზე და დავასხათ ზეთი. მოვათავსოთ ღორის ხორცის ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და ორივე მხრიდან შევწვათ შეოქროსფერებამდე. კუბიკებად დავჭრათ ხახვი და სტაფილო. ქვაბით დავდგათ წყალი, ავადუღოთ, ჩავყაროთ ხორცი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე. ვიდრე ხორცი იხარშება, მოვხრაკოთ სტაფილო და ხახვი ტაფაზე, ზეთში. დავამატოთ ტომატ–პასტა და გავაგრძელოთ შუშვა. გადმოვდგათ ქვაბი და ცოტა ხორცის ბულიონი დავამატოთ ხახვს და სტაფილოს ტაფაშივე და ავადუღოთ. ბულიონში ჩავყაროთ მარილი. წინასწარ წვრილად დავჭრათ მწვანილი. ხორცი მზად რომ იქნება, ამოვიღოთ ბულიონიდან და მოვხარშოთ ბრინჯი. ჩავუმატოთ სტაფილოს, ხახვის და ტომატ–პასტას ნარევი, ხორცი, აჯიკა, ბოლოს კი მწვანილი.
ბეჭდვა  
კომენტარები:
Monatrebuli2011-02-14 16:25:49
სად ჭამეთ ღორის ხორცის ხარჩო?! სამოცი წლის ვარ და პირველად გავიგე!

ტატა2011-02-14 17:57:24
ისე დაგიმშვენდათ ცხვირი, სუპ ხარჩოს სტაფილო არ უნდოდეს და სუნელები,ღორის ხორცით ახალი გამოგონებაა?

2011-02-14 21:03:28
ისე მალე სააღდგომო მარხვა იწყება და სამარხო კერძებს თუ შემოგვთავაზებთ მადლობელი ვიქნები......

2011-02-15 13:41:08
ამ სისულელეს ვინ წერს ეს რეცეპტი არ არის სწორი

ჯონდი2011-02-15 13:42:28
წინა კომენტარის ავტორს ვენაცვალე, ეს რეცეპტი კი არა ........ ა

ნიკა2011-02-15 16:42:13
მაგარია

ჯიჯი2011-02-15 19:10:21
მაგარი თუა რომ გააკეთებ მერე მიხვდები. მე წაკითხვაც მყოფნის გასარკვევად სულელური რეცეპტი როა.

გურმანი2011-02-16 13:22:49
ხარჩოს უნდა ხბოს ხორციიიიიი, ვაი ასეთ რეცეპტებს

ალიბე2011-02-18 00:45:33
ავტორს აჭამეთ ეს სუპ-ხარჩო, ავტორს

მია2011-02-28 22:08:42
სუპი ტუა ხარჰო როგორრრგააააა სულელური რამეა სულელურიიიი

ნონა2011-03-01 16:10:02
ნეტა თვითონ თუ აკვს გაკეთებული ან სულაც ნაჭამი?სადღაც ამოიკითხა ალბად!ისე მაგარი ვიღაცა,როცა არიცი რატომ წერ?!

ბებია მყავდა პოვარი2011-03-02 17:49:54
ნაღდი ხარჩო კეთდება მჭლე ღორის ხორცითაც, და ძაან მაგარია
ნუ პრაფესორობთ!
სუპ ხარჩო არა ოღონდ ხარჩო

მია2011-03-02 18:25:24
ეტკობა ბებიის სკოლა გაქ გავლილი ტავად ხარ პროფესორი

2012-02-13 01:35:18
ღორის ხორცის წვნიანი? პირველად მესმის... დიდა დიდა:) ავტორს თუ აქვს გასინჯული?

დაამატე კომენტარი (მაქსიმუმ 2000 სიმბოლო) |

სახელი (მაქს. 20 სიმბოლო)

ელ–ფოსტა (არ გამოქვეყნდება)



ტოპ ათეული
1. საზარელი მკვლელობა აშშ-ის ქალაქ სტემფორდში - ბრალდებული საქართველოს მოქალაქეა
2. დღის კითხვა - რა დაინახა ქმარმა თავისსავე გადაღებულ სურათზე ისეთი, რამაც ცოლის მოკვლისკენ უბიძგა?
3. კალორიების გამანადგურებელი 4 პროდუქტი
4. მოკლული დაჩი დარჩიას ოჯახი განცხადების გაკეთებას აპირებს - მალავენ თუ არა, ვიდეო-კადრებს?
5. ეკა ბესელია: ახლა რა ფორმით გიპასუხოთ იმათ, ვინც ამ უსინდისო ტყუილს ავრცელებთ?
6. დაბადების თარიღი კარიერულ წინსვლაზე მოქმედებს
7. რა იწვევს მკერდის ბუნებრივ ზრდას?
8. ტესტი ქალებისთვის- რას ხედავ ფოტოზე - ციყვებს, გოგონას თუ შიშველ მამაკაცს?
9. ნიკიტა მარშუნოკი: გოგონებს უკანალზე ნუ ეხებით... თუ გინდათ, გასწავლით გოგოსთან ურთიერთობას (ვიდეო)
10. ვინ არის ყველაზე მდიდარი ქართველი
ბლოგები
კა­ტე­ხიზ­მო: „მრგვა­ლი მა­გი­და – თა­ვი­სუ­ფა­ლი სა­ქარ­თ­ვე­ლო“ - პარ­ტი­ა?
რეკლამა საიტზე
ტელ.: (+995 32) 2-000-247, 595 58-18-18
599 877-901, 599 877-908
 
2014-08-31
visitor 45 379
visit 58 316
page 91 406
2014-09-01
  35 748
  48 887
  85 883