რეკლამა Presa.ge-ზე: 599 877 901
სპეციალური ფასები: 599 877 908
ჯი­ფო­ნის ფეს­ტი­ვა­ლის ქარ­თ­ვე­ლი მო­ნა­წი­ლე­ე­ბი იტა­ლი­ა­ში მსოფ­ლიო ვარ­ს­კ­ვ­ლა­ვებს შეხ­ვ­დ­ნენ
სა­ხა­ლი­სო ვი­დე­ო,­თუ რო­გორ ის­ვე­ნე­ბენ და ირუ­ჯე­ბი­ან უფუ­ლო ხალ­ხი სა­ქარ­თ­ვე­ლო­ში ?
„ჰით ბა­თუ­მი 2015“-ის ფარ­გ­ლებ­ში ზღვის­პი­რა ქა­ლაქს ცნო­ბი­ლი უკ­რა­ი­ნუ­ლი მუ­სი­კა­ლუ­რი ჯგუ­ფი ,,потап и настя“ ეწ­ვე­ვა
„ბა­კუ­რი­ა­ნი“ ახა­ლი შე­ფუთ­ვით გა­მო­დის ბა­ზარ­ზე ბრენ­დის გზავ­ნი­ლი: „შენ გრძნობ, სხვე­ბი ამ­ჩ­ნე­ვენ“
ყველა სიახლე
 კალენდარი
ორშ სამშ ოთხ ხუთ პარ შაბ კვ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
ამინდი
  თბილისი23°-36°
  ქუთაისი26°-39°
  ბათუმი25°-32°
სუპ–ხარჩო

14:32 14.02.2011
[presa.ge]

მასალა: ღორის ხორცი – 0,5 კგ, სტაფილო – 1 ცალი, ხახვი – 1 ცალი, ტომატ პასტა – 2 სუფრის კოვზი, ბრინჯი – სამი სუფრის კოვზი, მარილი, პილპილი, აჯიკა, სუნელები და მწვანილი – გემოვნებით

 

ტაფა დავდგათ ძლიერ ცეცხლზე და დავასხათ ზეთი. მოვათავსოთ ღორის ხორცის ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და ორივე მხრიდან შევწვათ შეოქროსფერებამდე. კუბიკებად დავჭრათ ხახვი და სტაფილო. ქვაბით დავდგათ წყალი, ავადუღოთ, ჩავყაროთ ხორცი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე. ვიდრე ხორცი იხარშება, მოვხრაკოთ სტაფილო და ხახვი ტაფაზე, ზეთში. დავამატოთ ტომატ–პასტა და გავაგრძელოთ შუშვა. გადმოვდგათ ქვაბი და ცოტა ხორცის ბულიონი დავამატოთ ხახვს და სტაფილოს ტაფაშივე და ავადუღოთ. ბულიონში ჩავყაროთ მარილი. წინასწარ წვრილად დავჭრათ მწვანილი. ხორცი მზად რომ იქნება, ამოვიღოთ ბულიონიდან და მოვხარშოთ ბრინჯი. ჩავუმატოთ სტაფილოს, ხახვის და ტომატ–პასტას ნარევი, ხორცი, აჯიკა, ბოლოს კი მწვანილი.
ბეჭდვა  
კომენტარები:
Monatrebuli2011-02-14 16:25:49
სად ჭამეთ ღორის ხორცის ხარჩო?! სამოცი წლის ვარ და პირველად გავიგე!

ტატა2011-02-14 17:57:24
ისე დაგიმშვენდათ ცხვირი, სუპ ხარჩოს სტაფილო არ უნდოდეს და სუნელები,ღორის ხორცით ახალი გამოგონებაა?

2011-02-14 21:03:28
ისე მალე სააღდგომო მარხვა იწყება და სამარხო კერძებს თუ შემოგვთავაზებთ მადლობელი ვიქნები......

2011-02-15 13:41:08
ამ სისულელეს ვინ წერს ეს რეცეპტი არ არის სწორი

ჯონდი2011-02-15 13:42:28
წინა კომენტარის ავტორს ვენაცვალე, ეს რეცეპტი კი არა ........ ა

ნიკა2011-02-15 16:42:13
მაგარია

ჯიჯი2011-02-15 19:10:21
მაგარი თუა რომ გააკეთებ მერე მიხვდები. მე წაკითხვაც მყოფნის გასარკვევად სულელური რეცეპტი როა.

გურმანი2011-02-16 13:22:49
ხარჩოს უნდა ხბოს ხორციიიიიი, ვაი ასეთ რეცეპტებს

ალიბე2011-02-18 00:45:33
ავტორს აჭამეთ ეს სუპ-ხარჩო, ავტორს

მია2011-02-28 22:08:42
სუპი ტუა ხარჰო როგორრრგააააა სულელური რამეა სულელურიიიი

ნონა2011-03-01 16:10:02
ნეტა თვითონ თუ აკვს გაკეთებული ან სულაც ნაჭამი?სადღაც ამოიკითხა ალბად!ისე მაგარი ვიღაცა,როცა არიცი რატომ წერ?!

ბებია მყავდა პოვარი2011-03-02 17:49:54
ნაღდი ხარჩო კეთდება მჭლე ღორის ხორცითაც, და ძაან მაგარია
ნუ პრაფესორობთ!
სუპ ხარჩო არა ოღონდ ხარჩო

მია2011-03-02 18:25:24
ეტკობა ბებიის სკოლა გაქ გავლილი ტავად ხარ პროფესორი

2012-02-13 01:35:18
ღორის ხორცის წვნიანი? პირველად მესმის... დიდა დიდა:) ავტორს თუ აქვს გასინჯული?

დაამატე კომენტარი (მაქსიმუმ 2000 სიმბოლო) |

სახელი (მაქს. 20 სიმბოლო)

ელ–ფოსტა (არ გამოქვეყნდება)



გამოკითხვა
ბიძინა ივანიშვილმა და ქართულმა ოცნებამ:
  
ტოპ ათეული
1. ასე ერთობიან ლექსო თამაზაშვილი და ზვიად ჯანყარშვილი ღამის კლუბში
2. ზვიადაურის მცდელობა აენთო ოლიმპიური ცეცხლი უშედეგო აღმოჩნდა
3. წარწერა სტომატოლოგის საფლავის ქვაზე - სიცილისგან ცუდად გახდებით
4. რა მდგომარეობაშია ორი პოლიციელის მკვლელობისთვის დაკავებული აბულაძე?
5. ბებიების მეთოდი – როგორ დავიკლოთ თვეში 25 კილო
6. ყველა მინუს მარგველაშვილი, რატომ არ მივიდა პრეზიდენტი ოლიმპიური ფესტივალის გახსნაზე?
7. თბილისის ზღვა - რა ხდება წყალქვეშ (საცდელი გადაღება)
8. 15 წლის მოზარდს დიპლომატიური ნომრების მქონე ავტომობილი დაეჯახა?
9. თინა ხიდაშელი ღამის კლუბში (ფოტორეპორტაჟი)
10. „ნიკორას“ კიდევ ერთი თანამშრომელი: ვადაგასულ სოსისებს რეცხავენ და დახლზე აბრუნებენ გასაყიდად
ბლოგები
ცუ­ნა­მი, იაპო­ნე­ლე­ბი, ქარ­თ­ვე­ლე­ბი და სო­ლი­და­რო­ბა
რეკლამა საიტზე
ტელ.: (+995 32) 2-000-247
599 877-901, 599 877-908
 
2014-11-17
visitor 40 561
visit 51 697
page 81 366
2014-11-18
  6 321
  6 769
  10 011