რეკლამა Presa.ge-ზე,
სპეციალური ფასები: 599 877 900
ნა­ნუ­კა ჟორ­ჟო­ლი­ა­ნის შვი­ლის, მა­რი­ა­მის ბო­ლო ზა­რი
"სი­თი პარკს" სატ­რან­ს­პორ­ტო სა­შუ­ა­ლე­ბე­ბის სპე­ცი­ა­ლურ სად­გომ­ზე გა­დაყ­ვა­ნის უფ­ლე­ბა აღარ ექ­ნე­ბა
ლი­დერ­ბეთ­მა სა­ქარ­თ­ვე­ლოს ჩემ­პი­ო­ნებს უმას­პინ­ძ­ლა
პა­შა ბან­კი და ფინ­კა ბან­კი სა­ქარ­თ­ვე­ლო 20,000,000 ლა­რის ობ­ლი­გა­ცი­ებს გა­მო­უშ­ვებს
ყველა სიახლე
 კალენდარი
ორშ სამშ ოთხ ხუთ პარ შაბ კვ
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ამინდი
  თბილისი16°-27°
  ქუთაისი16°-24°
  ბათუმი16°-21°
სუპ–ხარჩო

14:32 14.02.2011
[presa.ge]

მასალა: ღორის ხორცი – 0,5 კგ, სტაფილო – 1 ცალი, ხახვი – 1 ცალი, ტომატ პასტა – 2 სუფრის კოვზი, ბრინჯი – სამი სუფრის კოვზი, მარილი, პილპილი, აჯიკა, სუნელები და მწვანილი – გემოვნებით

 

ტაფა დავდგათ ძლიერ ცეცხლზე და დავასხათ ზეთი. მოვათავსოთ ღორის ხორცის ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და ორივე მხრიდან შევწვათ შეოქროსფერებამდე. კუბიკებად დავჭრათ ხახვი და სტაფილო. ქვაბით დავდგათ წყალი, ავადუღოთ, ჩავყაროთ ხორცი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე. ვიდრე ხორცი იხარშება, მოვხრაკოთ სტაფილო და ხახვი ტაფაზე, ზეთში. დავამატოთ ტომატ–პასტა და გავაგრძელოთ შუშვა. გადმოვდგათ ქვაბი და ცოტა ხორცის ბულიონი დავამატოთ ხახვს და სტაფილოს ტაფაშივე და ავადუღოთ. ბულიონში ჩავყაროთ მარილი. წინასწარ წვრილად დავჭრათ მწვანილი. ხორცი მზად რომ იქნება, ამოვიღოთ ბულიონიდან და მოვხარშოთ ბრინჯი. ჩავუმატოთ სტაფილოს, ხახვის და ტომატ–პასტას ნარევი, ხორცი, აჯიკა, ბოლოს კი მწვანილი.
ბეჭდვა  
კომენტარები:
Monatrebuli2011-02-14 16:25:49
სად ჭამეთ ღორის ხორცის ხარჩო?! სამოცი წლის ვარ და პირველად გავიგე!

ტატა2011-02-14 17:57:24
ისე დაგიმშვენდათ ცხვირი, სუპ ხარჩოს სტაფილო არ უნდოდეს და სუნელები,ღორის ხორცით ახალი გამოგონებაა?

2011-02-14 21:03:28
ისე მალე სააღდგომო მარხვა იწყება და სამარხო კერძებს თუ შემოგვთავაზებთ მადლობელი ვიქნები......

2011-02-15 13:41:08
ამ სისულელეს ვინ წერს ეს რეცეპტი არ არის სწორი

ჯონდი2011-02-15 13:42:28
წინა კომენტარის ავტორს ვენაცვალე, ეს რეცეპტი კი არა ........ ა

ნიკა2011-02-15 16:42:13
მაგარია

ჯიჯი2011-02-15 19:10:21
მაგარი თუა რომ გააკეთებ მერე მიხვდები. მე წაკითხვაც მყოფნის გასარკვევად სულელური რეცეპტი როა.

გურმანი2011-02-16 13:22:49
ხარჩოს უნდა ხბოს ხორციიიიიი, ვაი ასეთ რეცეპტებს

ალიბე2011-02-18 00:45:33
ავტორს აჭამეთ ეს სუპ-ხარჩო, ავტორს

მია2011-02-28 22:08:42
სუპი ტუა ხარჰო როგორრრგააააა სულელური რამეა სულელურიიიი

ნონა2011-03-01 16:10:02
ნეტა თვითონ თუ აკვს გაკეთებული ან სულაც ნაჭამი?სადღაც ამოიკითხა ალბად!ისე მაგარი ვიღაცა,როცა არიცი რატომ წერ?!

ბებია მყავდა პოვარი2011-03-02 17:49:54
ნაღდი ხარჩო კეთდება მჭლე ღორის ხორცითაც, და ძაან მაგარია
ნუ პრაფესორობთ!
სუპ ხარჩო არა ოღონდ ხარჩო

მია2011-03-02 18:25:24
ეტკობა ბებიის სკოლა გაქ გავლილი ტავად ხარ პროფესორი

2012-02-13 01:35:18
ღორის ხორცის წვნიანი? პირველად მესმის... დიდა დიდა:) ავტორს თუ აქვს გასინჯული?

დაამატე კომენტარი (მაქსიმუმ 2000 სიმბოლო) |

სახელი (მაქს. 20 სიმბოლო)

ელ–ფოსტა (არ გამოქვეყნდება)



ტოპ ათეული
1. რატომ გადაიღო "ევროვიზიის" ოპერატორმა ნინა სუბლატი ფინალში ცუდად? - ნახევარფინალის და ფინალის ვიდეოების შედარება
2. კაბები, რომელთა შექმნაც, დიზაინერებს, ბუნებამ შთააგონა - გასაოცარი პარალელები
3. მეოცე საუკუნის ეროტიკული ბარათები (10 ფოტო)
4. ფოტოები, რომლებსაც გულგრილად ვერ დაათვალიერებთ
5. გოგა ხაჩიძე: „ნაციონალურ მოძრაობაში" აღმოჩნდნენ ვირთხები“...
6. ბეგი მამალაძის სიმღერა, რომელიც სკოლის დამთავრებიდან მეორე დღეს მოკლეს (ვიდეო)
7. საოცრებათა ბაღი დუბაიში, რომელსაც ერთხელ მაინც უნდა ესტუმრო (21 ფოტო)
8. ერთკვირიანი დიეტა ენდოკრინოლოგის რჩევით
9. ნინა სუბლატი ვიდეოს აქვეყნებს – „როგორი უნდა ყოფილიყო ფინალის კონცერტი!“
10. რა შესთავაზეს ნაციონალური მოძრაობიდან წასულებმა სუბელიანს?
ბლოგები
კა­ტე­ხიზ­მო: „მრგვა­ლი მა­გი­და – თა­ვი­სუ­ფა­ლი სა­ქარ­თ­ვე­ლო“ - პარ­ტი­ა?
რეკლამა საიტზე
ტელ.: (+995 32) 2-000-247, 595 58-18-18
599 877-901, 599 877-908