• თბილისი
  • 13°C
  • 16 დეკემბერი, 2019
article

ხილის მწვადი ბეკონით - განსხვავებული რეცეპტი

ინგრედიენტები:

12 მსხვილი ყურძენი;

1 კივი;

1 ბანანი;

დაკონსერვებული ანანასი ან ატამი;

8 თხლად დაჭრილი ბეკონის ნაჭერი;

ხის შამფური მწვადისთვის;

1 ს.კ ლიმონის წვენი.

მომზადება:

რამდენიმე საათით ხის შამფურები ჩადეთ წყალში ან თეთრ ღვინოში;

დაჭერით კივი, ბანანი პატარა ნაჭრებად. ჩამოაცვით შამფურს ხილი სათითაოდ: ანანასის ნაჭერი, ყურძნის მარცვალი, ბანანი, კივი;

გაახვიეთ შამფური ბეკონის ნაჭერში, შეასხურეთ ლიმონის წვენი. შეწვით მწვადი გრილზე 5-7 წუთით. 

გაეცანით შემდეგი საახალწლო კერძის რეცეპტს: ბანანის სალათი


თეგები :