• თბილისი
  • 34°C
  • 21 აგვისტო, 2019
article

როგორ მივანიჭოთ საახალწლო "ოლივიეს" განსაკუთრებული გემო?

სადღესასწაულო სუფრაზე სალათი „ოლივიე“ დიასახლისების ხშირი არჩევანია. მაგრამ როგორ მივცეთ ამ უკვე ტრადიციულ კერძს განსაკუთრებული გემო და არომატი? 

„გემრიელია.ჯი“ ასეთ რჩევას გვთავაზობს:

ამისთვის, სალათში რამდენიმე წუთით მოათავსეთ ლიმონის ქერქი. ეს მეთოდი მაიონეზით შეკმაზულ კერძებს აძლევს არა მარტო საინტერესო არომატს, არამედ ერთგვარად აახლებს კიდეც მათ გემოს.

თეგები :