• თბილისი
  • 23°C
  • 17 ოქტომბერი, 2019
article

შემწვარი ღვიძლი

მასალა:

  • 500 გრამი ხბოს ან ძროხის ღვიძლი
  • 2-3 სუფრის კოვზი ერბო
  • 2 თავი ხახვი
  • მარილი – გემოვნების მიხედვით

მომზადების წესი:

ღვიძლი დავჭრათ ბრტყელ, მაგრამ არათხელ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და დავაწყოთ წინასწარ გაცხელებულ ერბოდასხმულ ტაფაზე. სწრაფად შევწვათ ორივე მხარეზე. შეწითლდება თუ არა, გადმოვიღოთ, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ზედ დავაწყოთ ოხრახუშის ფოთლები.


თეგები :